09 mei 2019

Met het oog op de toekomst

Met het oog op de toekomst

Wij zijn verhuisd! Na bijna 20 jaar is de tijd gekomen om afscheid te nemen van onze locatie in het industriepark van Mollem. Door de jaren heen werden de projecten steeds groter en zo ook de machines om de blijvende groei te kunnen volgen tot het moment we meer tussen de machines aan het monteren waren dan op de daarvoor voorziene ruimte. De drang naar meer adem ruimte werd steeds groter en opeens was het zover, PDV interieur heeft een nieuw pand gekocht dat zal voldoen aan de toekomst plannen.

Nieuwe start.

Sinds januari 2019 hebben we onze intrek genomen in ons nieuwe bedrijfsgebouw te Zellik samen met een goed gevuld order boek konden we het jaar niet beter starten.  2019 zal vol nieuwigheden en verbouwingen zitten. De huidige gebouwen op de nieuwe site zullen een grondige make-over krijgen en in een zeer modern jasje gestoken worden, tevens zal er een nieuwe demo ruimte gebouwd worden en stappen we af van de traditionele showroom met meerdere keukens. Bij een mijlpaal als deze hoort ook een nieuw logo, zo is recent ons logo onderhanden genomen en zijn we klaar voor een nieuwe start en gaan we de toekomst met plezier tegemoet.

Zou je graag al eens onze nieuwe locatie komen bewonderen ? aarzel dan niet en neem gerust met ons contact op voor een afspraak, de koffie,… zal klaar staan!

interieurs op maat sinds 1986

  • totaalinrichting op maat sinds 1986